Nationale Sportweek

Bij de aftrap van de Nationale Sportweek in Groningen wordt dit jaar de Energy Sport Xperience gehouden. Dit initiatief van de gemeente Groningen, het Huis van de Sport Groningen en de Energy Valley Topclub is bedoeld om alle takken van sport in Groningen onder de aandacht van het brede publiek te brengen.

De Energy Sport Xperience vindt op 9 september van 12:00-17:00 uur plaats in de grote hal van Sportcentrum Kardinge. De hal zal verdeeld worden in diverse pleinen elk met een eigen thema. Zo is er onder andere een waterplein, een ijsplein, zaalsport, een running-area en een fietsgebied. Spelers van onze Groninger Topsport clubs Donar, Lycurgus, GIJS, Nic., FC Groningen en GHHC zullen aanwezig zijn en bij toerbeurt in de spotlights staan.

logo_voor_formulierOp de Energy Sport Xperience worden verenigingen, bewonersorganisaties, bedrijven en anderen in de gelegenheid gesteld om allerlei sportieve en gezonde activiteiten te organiseren voor sporters en (nog)-niet sporters. Het thema van de Energy Sport Xperience sluit daarom aan bij die van de Nationale Sportweek: ‘Ik neem je mee.’

Bezoekers aan het event kunnen kennismaken met de aangeboden sporten door ze zelf uit te proberen en te ervaren. Om deelname aan alle sporten te stimuleren kan men gedurende het event stempels sparen waarbij een volle kaart in aanmerking komt voor een prijs. Om zoveel mogelijk deelnemers (standhouders) en bezoekers te werven is deelname aan de Energy Sport Xperience gratis.

Bent u als sportvereniging of organisatie geïnteresseerd in een stand op de Energy Sport Xperience? Vul dan hieronder het aanmeldformulier in, en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Aanmeldformulier Energy Sport Xperience

1 + 0 = ?