Energy Valley Topclub Partners

Samen duurzaam aan de TOP!

In 2010 hebben BAM, Essent, Gasunie en Groningen Seaports hun krachten gebundeld als groenpartner van:

  • FC Groningen (voetbal)
  • Donar (basketbal)
  • Abiant Lycurgus (volleybal)
  • Nic. (korfbal)
  • GHHC (dameshockey)
  • GIJS Groningen (ijshockey)

De groenpartners hebben zich verenigd in de Energy Valley Topclub, zij beschikken over een gezamenlijke skybox bij FC Groningen. Rondom de wedstrijden van FC Groningen organiseren de partijen achter de Energy Valley Topclub allerlei activiteiten om energie-innovaties breed onder de aandacht te brengen. Zoals kennis- en netwerkbijeenkomsten en duurzame clinics. Hiervoor is een Energie sociëteit opgericht. Ook wordt de voetbalclub  ingezet als uithangbord voor wat op het gebied van duurzame energie mogelijk is.

Groenpartners

BAM:

Koninklijke BAM Groep is een succesvolle Europese bouwgroep, die werkmaatschappijen verenigt de sectoren Bouw en techniek, Infra, Vastgoed en Publiekprivate samenwerking. BAM neemt in de thuismarkten Nederland, België, het Verenigd Koninkrijk, Ierland en Duitsland leidende posities in. Kenmerkend voor BAM is het wijdvertakte regionale netwerk van vestigingen, waardoor de onderneming altijd dicht bij de opdrachtgever staat. In de thuismarkten biedt BAM opdrachtgevers een omvangrijk producten- en dienstenpakket. Wereldwijd voert de Groep in nichemarkten gespecialiseerde bouw- en infrawerken uit.

RWE:

RWE Generation SE, Essen, vertegenwoordigt de conventionele energieopwekking van het RWE concern. Het bedrijf verenigt onder zijn dak de expertise van bijna 16.000 medewerkers in Duitsland, Nederland, Groot Brittannië, Hongarije en Turkije. RWE heeft energiecentrales in bedrijf met een gezamenlijk vermogen van meer dan 40 gigawatt. De RWE-centrales dragen met hun zekere en flexibele bedrijfsvoering ertoe bij dat de leveringszekerheid in het Europese energienet met een sterk stijgende toename van duurzame energie, gegarandeerd blijft. RWE Generation NL is onderdeel van RWE Generation SE,  met centrales in Eemshaven, Geertruidenberg, Moerdijk, Geleen, Maasbracht en Zwijndrecht (België). De komende jaren zetten wij sterk in op het vergroenen van onze kolengestookte centrales in Eemshaven en Geertruidenberg door steenkool te vervangen door duurzame biomassa. Zo dragen wij bij aan de energietransitie in Nederland.

Gasunie:

Gasunie is een Europees gasinfrastructuurbedrijf. Zij verzorgt het transport van aardgas en groen gas in Nederland en Noord-Duitsland. De activiteiten van Gasunie zijn erop gericht de markt te faciliteren. Zowel de industriële markt als de huishoudelijke. Gasunie volgt daarbij nauwgezet de ontwikkelingen in en de wensen van de markt. Met als doel haar klanten een zo hoog mogelijk niveau van dienstverlening te bieden.

Groningen Seaports:

Groningen Seaports is de beheerder van de haven van Delfzijl en de Eemshaven en bezit daarnaast de aangrenzende industrieterreinen. De organisatie verzorgt de complete havendienstverlening aan haar klanten. Dit omvat logistieke- en infrastructurele diensten tot de uitgifte en het onderhoud van de terreinen in beide havengebieden.

Resato International BV

Onze missie is ”het beter maken van de business van onze klanten met hoge druk technologie oplossingen”. Wij hebben daar 26 jaar ervaring in, zijn geboren en getogen in Drenthe, wonnen in 2015 de Erasmus Innovatie Award en zijn verkozen tot Drentse onderneming van het jaar 2017. Wij ontwikkelen, leveren, en onderhouden slimme systemen voor vele toepassingen in diverse industrieën. Zoals Olie & Gas Testsystemen, Slangentesters, Waterstraalsnijdmachines en sinds heel recent Waterstofvulstations. Resato biedt een fantastische werkplek aan haar 86 medewerkers, haar belangrijkste kapitaal waarin zij graag investeert, en exporteert wereldwijd naar meer dan 80 landen.

 De maatschappelijke partners

natuurenmilieu noorderpoort hanze provincie_groningen energy valley gemeente_groningen MKBnoord rug ALFA VNONCW

Deel op Social Media
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn