partners-abc-2015-22

Energy Valley Topclub Partners

Samen duurzaam aan de TOP!

In 2010 hebben BAM, Essent, Gasunie, Groningen Seaports en Kuijpers hun krachten gebundeld als groenpartner van:

  • FC Groningen (voetbal)
  • Donar (basketbal)
  • Abiant Lycurgus (volleybal)
  • Nic. (korfbal)
  • GHHC (dameshockey)
  • GIJS Groningen (ijshockey)

De groenpartners hebben zich verenigd in de Energy Valley Topclub, zij beschikken over een gezamenlijke skybox bij FC Groningen. Rondom de wedstrijden van FC Groningen organiseren de partijen achter de Energy Valley Topclub allerlei activiteiten om energie-innovaties breed onder de aandacht te brengen. Zoals kennis- en netwerkbijeenkomsten en duurzame clinics. Hiervoor is een Energie sociëteit opgericht. Ook worden de voetbalclub en de Euroborg ‘Groene Kathedraal’ ingezet als uithangbord voor wat op het gebied van duurzame energie mogelijk is.

Groenpartners

BAM:

Koninklijke BAM Groep is een succesvolle Europese bouwgroep, die werkmaatschappijen verenigt de sectoren Bouw en techniek, Infra, Vastgoed en Publiekprivate samenwerking. BAM neemt in de thuismarkten Nederland, België, het Verenigd Koninkrijk, Ierland en Duitsland leidende posities in. Kenmerkend voor BAM is het wijdvertakte regionale netwerk van vestigingen, waardoor de onderneming altijd dicht bij de opdrachtgever staat. In de thuismarkten biedt BAM opdrachtgevers een omvangrijk producten- en dienstenpakket. Wereldwijd voert de Groep in nichemarkten gespecialiseerde bouw- en infrawerken uit.

Essent:

Essent is een energiebedrijf dat gas, elektriciteit, warmte en energiediensten levert aan consumenten en bedrijven. Nederland en België zijn de thuismarkten van Essent. Een groot deel van de energie die Essent levert, produceren zij zelf. In de productie van duurzame energie is Essent de grootste van Nederland.

Gasunie:

Gasunie is een Europees gasinfrastructuurbedrijf. Zij verzorgt het transport van aardgas en groen gas in Nederland en Noord-Duitsland. De activiteiten van Gasunie zijn erop gericht de markt te faciliteren. Zowel de industriële markt als de huishoudelijke. Gasunie volgt daarbij nauwgezet de ontwikkelingen in en de wensen van de markt. Met als doel haar klanten een zo hoog mogelijk niveau van dienstverlening te bieden.

Groningen Seaports:

Groningen Seaports is de beheerder van de haven van Delfzijl en de Eemshaven en bezit daarnaast de aangrenzende industrieterreinen. De organisatie verzorgt de complete havendienstverlening aan haar klanten. Dit omvat logistieke- en infrastructurele diensten tot de uitgifte en het onderhoud van de terreinen in beide havengebieden.

Kuijpers:

Kuijpers is een professionele technisch dienstverlener met ruim 900 medewerkers en een omzet van 170 miljoen euro. We ontwerpen, bouwen én onderhouden technische installaties in gebouwen en industrie en dragen daarmee bij aan een gezonde werk- en leefomgeving. Onze ambitie is om in 2018 alleen nog energieneutrale en gezonde installaties te realiseren. Met een compleet concept en verschillende specialismen in huis, kunnen we onze klanten goed bedienen. Vanaf het begin van het proces tot het einde. En ook daarna nog. Onze echte mensen werken aan echte oplossingen: de wensen en mogelijkheden van onze klanten zijn hiervoor het uitgangspunt. Kuijpers is een familiebedrijf, opgericht in 1921. Maatschappelijke betrokkenheid en persoonlijke relaties met onze klanten en medewerkers zijn voor ons erg belangrijk. Samen ontwikkelen we ons. Om zo het beste in elkaar naar boven te halen. Met een betrokkenheid die leidt tot resultaat!

De maatschappelijke partners

natuurenmilieu noorderpoort hanze provincie_groningen energy valley gemeente_groningen MKBnoord rug ALFA VNONCW

Deel op Social Media
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn