Topsportmaand

Topclubs organiseren gezamenlijk Topsportmaand
Februari 2017 wordt de topsportmaand waarbij zeer voordelig topsport bezocht kan worden. De zes samenwerkende sportclubs binnen de Energy Valley Topclub (EVTC) bieden gezamenlijk een passe-partout aan waarmee sportliefhebbers thuiswedstrijden van alle zes clubs kunnen bezoeken tegen een aantrekkelijk tarief.

De eerste vijf wedstrijden vallen in de maand februari, die hiermee is gebombardeerd tot Topsportmaand. Het duel van GHHC, voor de hockeydames de eerste wedstrijd na de winterstop, geldt op zondag 5 maart als toetje. Op woensdag 22 februari wordt door de clubs een gezamenlijke Top(sport)dag georganiseerd voor jeugd met een lichamelijke of verstandelijke beperking, die samen met valide (top)sporters actief zullen zijn in diverse sporten.

Wedstrijden

De wedstrijden die met de aanschaf van een passe-partout kunnen worden bezocht:

Zondag 5 februari, 18.15 uur: GIJS Groningen – Tilburg Trappers (Kardinge)
Zaterdag 11 februari, 20.00 uur: Abiant Lycurgus – Draisma Dynamo (Alfa-college)
Donderdag 16 februari, 19.30 uur: Donar – Basketball Stars Weert (MartiniPlaza)
Zaterdag 18 februari, 20.00 uur: Nic./Alfa-college – OVVO/De Kroon (Alfa-college)
Zaterdag 25 februari, 18.30 uur: FC Groningen – FC Utrecht (Noordlease Stadion)
Zondag 5 maart, 12.45 uur: GHHC – Amsterdam (Sportpark De Harener Holt)

Voordeel

De zes topsportclubs willen een breed publiek aan sportliefhebbers laten kennismaken met de zes sporten. Speciaal voor deze maand is het passe-partout met fors voordeel aan te schaffen. Volwassenen betalen €29,75 en jeugd tot 17 jaar betaalt €19,75 om zes wedstrijden te kunnen bezoeken.

De sportclubs wijzen de tribunes toe, hierover is geen correspondentie mogelijk. Bestelt u meerdere passe-partouts tegelijk dan krijgt u plekken naast elkaar!

Online aanschaffen

Schaf eenvoudig online een passe-partout aan via: BESTELLEN De passe-partouts kunnen tot uiterlijk vrijdag 3 februari 12.00 uur besteld worden.