EVTC houdt ‘Energie Spelen’ bij nieuw belevenisevenement

De Energy Valley Topclub (EVTC) gaat jeugd, duurzaamheid en sport verenigen, door jongeren op een leuke manier in aanraking te laten komen met het onderwerp duurzame energie. Op vrijdag 10 en zaterdag 11 april gebeurt dat tijdens een nieuw belevenisevenement: Future Talent Experience (FTE) in MartiniPlaza Groningen.


Tijdens FTE gaat de EVTC twee Energie Spelen organiseren. Op vrijdag 10 april wordt het bespaarspel gespeeld. Hierbij moet per team een parcours afgelegd worden op een skippyslang om zoveel mogelijk dingen uit te zetten en op die manier zoveel mogelijk te besparen. Op zaterdag 11 april wordt het windblaasspel gespeeld. Hierbij zetten deelnemers zelf een kleine windmolen in werking. Het gaat er om wie de meeste energie opwekt.

Tijdens Future Talent Experience staat het ontdekken en benutten van talent centraal. Vele toonaangevende bedrijven en organisaties, waaronder de Energy Valley Top Club, laten bezoekers zien, doen en beleven. Ook zijn er kennissessies voor jongeren en volwassenen. Op donderdag 2 april verschijnt een bijlage over FTE in alle edities van het Dagblad van het Noorden. Alle bijzonderheden staan op de website www.futuretalentexperience.nl

Deel op Social Media
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin