Gasunie en Kuijpers tekenen meerjarige overeenkomst voor onderhoud installaties

4 mei 2016 – N.V. Nederlandse Gasunie en technisch dienstverlener Kuijpers tekenden onlangs een meerjarige overeenkomst voor het beheer en onderhoud van de gebouwgebonden verwarmings-, ventilatie-  en koelingsinstallaties van Gasunie. De overeenkomst heeft een minimale duur van 5 jaar, omvat naast het hoofdkantoor in Groningen landelijk ruim 300 gebouwen en start per 1 mei 2016.

 Gasunie – verantwoordelijk voor het transport van gas in Nederland en Noord-Duitsland – streeft naar een veilige en goed verzorgde omgeving voor haar bezoekers en medewerkers. Daarnaast wil Gasunie het beheer en onderhoud van HVAC-installaties in de komende jaren naar een hoger kwaliteitsniveau tillen.

 “Gasunie wil de komende jaren meer nadruk leggen op doelmatig en effectief beheer van haar HVAC assets. Vanuit een Europese aanbesteding is Kuijpers naar voren gekomen als dienstverlener die het best in staat moet worden geacht hierin maximale toegevoegde waarde te leveren. Aan Kuijpers de schone taak dit de komende jaren waar te gaan maken” aldus Roelf Kloppenborg, Purchaser Contracting bij Gasunie.

 Gasunie heeft mede op basis van het plan van aanpak voor Kuijpers gekozen. Er is een uitstekende match tussen de wensen van Gasunie en het voorstel van Kuijpers waarbij de technisch dienstverlener een onderhoudsorganisatie inricht rondom de klant die volledig is afgestemd op de onderhoudsvraag. Door kwalitatief goed onderhoud kan Kuijpers met een proactief team storingen gericht voorkomen, doen zich geen ongewenste situaties voor en is de veiligheid van de HVAC-installaties optimaal.

Kuijpers        Kuijpers2

Foto 1: het contractteam na tekening van de overeenkomst

Foto 2: Roelf Kloppenborg (Gasunie) en Michel Klooster (Kuijpers)

 

Over Kuijpers

Kuijpers is een professionele technisch dienstverlener met ruim 950 medewerkers en een omzet van 164 miljoen euro. We ontwerpen, bouwen én onderhouden technische installaties in gebouwen en industrie en dragen daarmee bij aan een gezonde werk- en leefomgeving. Onze ambitie is om in 2018 alleen nog energieneutrale en gezonde installaties te realiseren. Met een compleet concept en verschillende specialismen in huis, kunnen we onze klanten goed bedienen. Vanaf het begin van het proces tot het einde. En ook daarna nog. Onze echte mensen werken aan echte oplossingen: de wensen en mogelijkheden van onze klanten zijn hiervoor het uitgangspunt. Kuijpers is een familiebedrijf, actief sinds 1921. Maatschappelijke betrokkenheid en persoonlijke relaties met onze klanten en medewerkers zijn voor ons erg belangrijk. Samen ontwikkelen we ons. Om zo het beste in elkaar naar boven te halen. Met een betrokkenheid die leidt tot resultaat!

 

 

Deel op Social Media
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin