Geslaagde eerste Business Club Nic./Alfa-college

Op zaterdag 20 februari vond de eerste Business Club-bijeenkomst van Nic./Alfa-college plaats in het Alfa-college te Groningen. Op deze avond kwamen de nodige sponsoren en relaties af en zij zagen een belangrijke wedstrijd van het eerste team van Nic. Voorafgaand aan de wedstrijd werden zij getrakteerd op een interessant gesprek met Mario van den Ende. Hij werd geïnterviewd door Nic.-voorzitter Jaap Broersma en dit leverde een aantal mooie anekdotes op.

Van der Ende
De ex-topscheidsrechter in het betaald voetbal sprak over alles wat er bij het scheidsrechterschap komt kijken, gaf daarnaast zijn visie op de korfbalsport en bracht leuke discussies op gang over de waarde van video-ondersteuning voor scheidsrechters en de ‘soms moeizame’ interactie tussen grens- en scheidsrechter.

 

NIC, alfa college

Nic. wint van HKV/Ons Eibernest
Na dit voorprogramma was het tijd voor de wedstrijd van Nic./Alfa-college 1. Zij speelden een belangrijke wedstrijd tegen HKV/Ons Eibernest uit Den Haag. Beide ploegen hielden elkaar geruime tijd in evenwicht, maar in de loop van de tweede helft werd duidelijk dat Nic. de betere was deze avond. De Groningers wonnen dan ook verdiend met 24-19.

Deel op Social Media
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin