Kick-off Energy Innovation Lab groot succes

“Hoe ziet een stad eruit zonder auto’s, bussen en vrachtwagens?” Het is misschien niet voor te stellen, maar de aankomende studenten die gaan afstuderen of stagelopen bij EnTranCe brainstormden een hele ochtend over deze vraag. In totaal moesten daar meer dan 50 ideeën uitkomen en het meest geschikte idee werd ook meteen gemaakt.

Op woensdag 11 februari was de kick-off in de Energy Innovation Lab. De kick-off stond in het teken van kennismaking. De dag was bedoelt om de ruimte te leren kennen, maar ook de mensen van EnTranCe en elkaar. Aan het eind van de dag werden groepen gemaakt en werd een quiz georganiseerd. De winnende groep van de quiz kreeg 12 toegangskaarten voor een wedstrijd van Donar. De dag werd afgesloten met een gezellig drankje.

De Energy Innovation Lab is een onderdeel van EnTranCe. Studenten, onderzoekers, maar ook bedrijven met verschillende goede ideeën op het gebied van energie hebben de mogelijkheid om bij EnTranCe samen te werken aan technologieën en innovaties op het gebied van energie.

kickoff-energy

Deel op Social Media
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin