Kuijpers nieuwe groenpartner Energy Valley Topclub

Kuijpers is de nieuwe groenpartner van de Energy Valley Topclub. De van oorsprong Brabantse technisch dienstverlener zal zich, vanuit de nieuwe vestiging in Groningen, tevens gaan bezighouden met technisch onderhoud in de Euroborg, het stadion van FC Groningen. “Wij zijn zeer verheugd dat wij als groenpartner zijn toegetreden tot de Energy Valley Topclub. Dit sluit perfect aan bij onze ambitie,” aldus voorzitter van het directieteam Aukje Kuypers.

Kuijpers is een professionele technisch dienstverlener met ruim 900 medewerkers en een omzet van 170 miljoen euro per jaar. Het onafhankelijke en financieel sterke familiebedrijf – opgericht in 1921 – ontwerpt, bouwt én onderhoudt technische installaties in gebouwen en industrie en draagt daarmee bij aan een gezonde werk- en leefomgeving. Het bedrijf heeft een stevige marktpositie in de focusmarkten Gezondheidszorg, Onderwijs & Onderzoek, Food, Farma & Hightech en Cultuur met referenties als FrieslandCampina DMV, het Rijksmuseum, het Radboudumc en de TU Delft. De ambitie van Kuijpers is om in 2018 alleen nog energieneutrale en gezonde installaties te realiseren. Het bedrijf heeft vestigingen in Arnhem, Den Bosch, Den Haag, Echt, Groningen, Helmond, Oosterhout, Roosendaal, Tilburg en Utrecht. Het moederbedrijf bevindt zich in Helmond.

De Energy Valley Topclub bestaat uit groenpartners en groenleden. De gemeente en provincie Groningen zijn supporters van de Topclub. Naast Kuijpers behoren ook BAM, Gasunie en Essent tot de groenpartners. Zij bundelen hun krachten als groenpartner van FC Groningen (voetbal), Donar (basketbal), Abiant/Lycurgus (volleybal) en Nic./Alfa-college (korfbal).

Met de Energy Valley Topclub hebben de deelnemende organisaties een manier gevonden om groene energie te promoten bij het brede publiek, de jeugd te enthousiasmeren voor duurzaamheid en techniek én een ontmoetingscentrum te zijn voor de energiesector. Met kennisinstellingen, Groninger topsportverenigingen, bedrijfsleven en maatschappelijke organisaties bundelt Energy Valley Topclub onder de noemer ‘Samen duurzaam aan de top’ de komende jaren de krachten. Het onderwijs en de sport kunnen worden benut om de energieboodschap breeduit over te dragen en daarbij een miljoenenpubliek te bereiken.

Shirt_Kuijpers

Deel op Social Media
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin