Nieuw zomerkamp in het noorden voor de jeugd met een passie voor basketbal

OnStargo Logoder de naam STARGO introduceren Donar spelers Arvin Slagter, Stefan Mladenovic en Drago Pasalic een basketbal zomerkamp voor de jeugd van 10 t/m 18 jaar. Naast het ontdekken en aansporen van basketbaltalent in Noord-Nederland wordt dit kamp vooral georganiseerd om de jeugd te motiveren voor sport en beweging.

Toekomstige basketballers kunnen door deelname aan het kamp proeven aan het leven als echte professional. Training, rusttijden en gezonde voeding vormen daarbij drie belangrijke elementen. Er wordt aandacht besteed aan verschillende aanvallende en verdedigende skills op individuele basis maar ook in teamverband. De deelnemers verblijven van maandagochtend tot vrijdagmiddag in Sportcentrum de Hullen te Roden. Daar wordt voorzien in maaltijden, overnachtingen en de trainingen, die overigens plaatsvinden onder leiding van de organiserende Donar spelers. Ook krijgen de deelnemers professionele medische begeleiding.

Het STARGO basketball camp wordt naast Donar mede mogelijk gemaakt door Energy Valley Topclub en Noorderpoort. Beide organisaties passen prima in de visie van het kamp vanwege het belang om de jeugd aan te spreken met topsport en de ontwikkeling van persoonlijk talent.  Andere sponsoren zoals onder meer Hanos, P&P Projects en Jack & Jones ondersteunen het basketbal kamp facilitair door het beschikbaar stellen van voeding en kleding.

Deelname aan het kamp is mogelijk voor alle kinderen van 10 t/m 18 jaar ongeacht op welk niveau ze spelen. De kosten bedragen € 295,- per persoon waarbij kleding, een basketbal, een deelnemersdiploma en een STARGO Basketball Camp ‘foto’ zijn inbegrepen. Meer informatie over deelname en aanmelding staat op www.stargo-basketball.nl.

Deel op Social Media
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin