‘One Team’ ook bij supporters.

Groningen – Het was spannend, de halve finale van de play offs tussen GasTerra Flames en ZZ Leiden. Even leek het erop dat de Flames de finale dit jaar niet zouden halen. Maar inmiddels schittert het Groningse basketbalteam alweer 3 wedstrijden in de eindstrijd tegen SPM Shoeters Den Bosch.

Om de unieke sfeer in de Martiniplaza te benadrukken en de beleving nog verder te vergroten, heeft de club ook dit jaar samen met enkele sponsoren een speciaal finaleshirt ontworpen. Volgens Peter van der Molen, commercieel manager bij GasTerra Flames ‘geven de blauwe shirts het ultieme one team gevoel weer bij de supporters’.

Het finaleshirt werd tijdens de eerste thuiswedstrijd tegen SPM Shoeters Den Bosch uitgedeeld aan de weer massaal toegestroomde supporters. De shirts sloten perfect aan bij de speciaal voor de  finale ontworpen vlaggen van supportersvereniging Donar en zorgde voor één groot blauw blok op de tribunes. GasTerra Flames roept al haar fans dan ook op om de shirts tijdens de komende wedstrijden opnieuw te dragen zodat ze laten zien als één blok achter het team te staan en een eenheid te vormen.

Finale shirts

Deel op Social Media
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin