Skybox Energy Valley Topclub genomineerd voor beste skybox van Nederland

De skybox van de Energy Valley Topclub, de E-Boxx en The Sky Is No Limit Vastgoedbox in Euroborg zijn genomineerd voor de titel De Beste Skybox van Nederland. De verkiezing wordt georganiseerd door VoetbalZaken en BNR SportZaken. Op www.voetbalzaken.nl/besteskybox is de volledige lijst van genomineerde skyboxen terug te vinden en kan op één van de skyboxen bij FC Groningen worden gestemd.

Directeur VoetbalZaken Kenneth Goudmijn legt de formule uit: “Er is een selectie gemaakt van de beste skyboxen bij alle eredivisieclubs. De vakjury beoordeelt op criteria aankleding, rendement, bezetting en concept, maar ook op basis van alle stemmen welke tien skyboxen tot de beste van Nederland behoren. De beste skybox van Nederland wordt vervolgens gekozen door ondernemers en luisteraars van BNR radio, die hun stem uitbrengen op onze website.”

Vakjury
In het programma BNR Sportzaken, dat elke zaterdag tussen 12.00 en 13.00 uur te beluisteren is op BNR, zal er voortdurend aandacht zijn voor de verkiezing. De winnaar wordt op zaterdag 12 oktober door presentator Humberto Tan bekendgemaakt en in de uitzending geïnterviewd. Tan maakt tevens onderdeel uit van de vakjury, waarin ook sportmarketingdeskundige Frank van den Wall Bake en Ruud van der Knaap, manager voetbal bij Triple Double sportmarketing, plaatsnemen.

Energy Valley Topclub
De Energy Valley Topclub is een exclusief platform voor bedrijven en organisaties, die actief zijn in de Noord-Europese energie-industrie of gelieerd zijn aan de thema’s energie en duurzaamheid. Naast de contactmomenten op wedstrijddagen is er voor leden een netwerkprogramma met bijeenkomsten en excursies.
www.energyvalley.nl/topclub

The Sky Is No Limit Vastgoedbox
The Sky Is No Limit Vastgoedbox is een toonaangevend platform, met 93 business seats, voor vastgoedbedrijven en toeleveranciers in de breedste zin van het woord. Buiten het bezoek op wedstrijddagen worden tijdens het seizoen de nodige activiteiten georganiseerd.
www.vastgoedlounge.nl

E-Boxx
De E-Boxx is een breed platform voor bedrijven, die actief zijn op het gebied van Media, Communicatie, ICT, Internet, Marketing en E-commerce. Daarnaast zijn er diverse samenwerkingsverbanden met onderwijsinstellingen en de City of Talent van de Gemeente Groningen. De E-Boxx beschikt over 55 business seats.
www.e-boxx.nl

Stemmen
FC Groningen vraagt supporters, sponsorrelaties en andere voetballiefhebbers en belangstellenden hun stem uit te brengen op één van de skyboxen in Euroborg via: www.voetbalzaken.nl/besteskybox
Stemmers maken kans op gratis kaarten voor de WK-kwalificatiewedstrijd Nederland-Hongarije, op vrijdag 11 oktober in Amsterdam.

Deel op Social Media
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin