Stargo Basketball Camp populair

De initiatiefnemers van STARGO

De initiatiefnemers van STARGO

Het STARGO Basketball Camp dat op initiatief van Donar spelers Arvin Slagter, Stefan Mladenovic en Drago Pasalic wordt georganiseerd, blijkt zeer populair. Het aantal inschrijvingen ontwikkelt zich boven verwachting en de grens van het maximum aantal van 120 deelnemers komt daarmee in zicht.

Het kamp is bedoeld om (talentvolle) basketballers kennis te laten maken met professioneel basketbal. De training en coaching gebeurt onder andere door de initiatiefnemers van het kamp, maar ook door andere basketballers. Fantastisch natuurlijk, want wat is er nu mooier voor de jeugd dan het basketbal van hun idolen te leren die zelf net weer landskampioen zijn geworden?

De deelnemers verblijven van maandagochtend tot vrijdagmiddag in Sportcentrum de Hullen te Roden. Daar wordt voorzien in maaltijden, overnachtingen en de trainingen. Ook wordt er veel aandacht besteed aan de professionele medische begeleiding.

Deelname aan het kamp is mogelijk voor alle kinderen van 10 t/m 18 jaar ongeacht op welk niveau ze spelen. Meer informatie over deelname en aanmelding staat op www.stargo-basketball.nl. De inschrijving sluit op 14 juni 2017.

Deel op Social Media
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin