Student Noorderpoort naar NK Office

Student Maurice Enschede van Noorderpoort Technologie & ICT maakt kans op de titel Nederlands Kampioen Office. De student vertegenwoordigt Noorderpoort vrijdag 3 juni op het Nederlands Kampioenschap Office bij Microsoft. Maurice heeft tijdens zijn examen in Word en Excel de beste resultaten in combinatie met de snelste tijd van school behaald.

Goede en hardwerkende student
Maurice Enschede (18) studeert ICT-Beheerder niveau 4 bij Noorderpoort Technologie & ICT in Groningen. Hij zit in het eerste jaar en loopt op dit moment stage bij VIaICT in Groningen. Volgens zijn docent Werner Raben is Maurice een goede eigenzinnige student die veel van ICT weet. ‘Hij werkt hard en is serieus,’ aldus de docent.

Finale in het Amerikaanse Florida
Tijdens het Nederlands Kampioenschap Office nemen dertig studenten het tegen elkaar op. De deelnemers zijn allen verbonden aan diverse voortgezet onderwijs- en mbo-instellingen uit het hele land. De studenten doen tijdens het NK examen in Microsoft Word of Excel. De winnaar die het hoogste aantal punten haalt en de snelste tijd neerzet, mag samen met zijn of haar Office-docent door naar het Wereldkampioenschap Microsoft Office in Disney World, Florida. Aan deze finale in de Verenigde Staten nemen studenten deel uit 130 landen.

Deel op Social Media
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin