Timmerdorp Groningen: een week lang samen buiten spelen en hutten bouwen

Van 12 tot en met 15 augustus wordt voor de eerste keer Timmerdorp Groningen georganiseerd. Op het Suikerunie terrein kunnen kinderen van 7 tot en met 12 jaar onder begeleiding van professionals en vrijwilligers een week lang bouwen aan een heus dorp, met echte straten, pleinen, kleine wijkjes, winkeltjes en verschillende bouwstijlen. Samen buiten timmeren, zagen en bouwen en aan het eind van de week een echt dorpsfeest, hoe leuk kan de laatste week van de vakantie zijn!


Samen werken aan techniek en creativiteit
Timmerdorp Groningen leert kinderen op spelende wijze om samen te werken en samen te bouwen. Een initiatief dat Energy Valley Topclub als vriend van Timmerdorp Groningen van harte ondersteunt. Want door samen aan de slag te gaan maken de deelnemende kinderen niet alleen kennis met techniek, maar leren ze ook om hun creativiteit te gebruiken en te uiten en met zelfvertrouwen in een groep te functioneren. Maar een week lang samen buiten spelen en bouwen is natuurlijk ook gewoon ontzettend leuk!

Meedoen?
Heb je kinderen of ken je kinderen die graag mee willen doen? Aanmelden doe je hier. Een bouwkaart kost €25 en biedt de hele week toegang tot het bouwterrein. Er is plek voor 250 kinderen. Meer informatie, het volledige programma en de exacte locatie vind je op www.timmerdorpgroningen.nl

Deel op Social Media
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin