Vanavond live op Ziggo: Abiant Lycurgus – Draisma Dynamo

Abiant Lycurgus gaat met de NDC Mediagroep en PodiumTV een samenwerking aan om vanaf 1 januari de thuiswedstrijden via een livestream te registeren.

Om deze samenwerking kracht bij te zetten wordt de bekerwedstrijd tegen Draisma Dynamo vanavond reeds via de stream uitgezonden. Ook is de wedstrijd live te volgen op PodiumTV.
De stream is te vinden via www.dvhn.nl. PodiumTV verzorgt de registratie van de wedstrijden. Deze zender is voor abonnees van Ziggo te ontvangen op kanaal 35.
Het bestuur van Abiant Lycurgus ziet het live-streamen als een mooie gelegenheid om de ontwikkeling van de club verder uit te dragen. Bovendien is kort na afloop van de wedstrijd al een samenvatting beschikbaar om op de diverse kanalen (social media en website) te delen. De zichtbaarheid neemt toe en dat is voor de ontwikkeling van topvolleybal in Groningen en omgeving alleen maar positief te noemen.

Uiteraard hopen we jou vanavond te zien in het Alfa-college Sportcentrum om de bekerkraker van het jaar zelf te aanschouwen!

Deel op Social Media
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin