Versterking bij Stichting Topvolleybal Groningen.

Om de realisatie van het Ambitieplan 2020 verder vorm te geven kan de Stichting Topvolleybal Groningen (STG) bekendmaken dat Jack Suiveer, Jenny Waning en Theo Sikkema de organisatie met ingang van heden komen versterken. Suiveer is bestuurslid commerciële zaken, Waning gaat pr, communicatie en events coördineren. Sikkema is de nieuwe perschef.

Onderdeel van het Ambitieplan 2020 is het vormen van een nieuw bestuur met daarin ook een verantwoordelijk bestuurslid voor de commerciële portefeuille. De 48-jarige Jack Suiveer heeft de nodige ervaring en was onder andere van 2008 tot en met 2012 als bestuurslid bij GasTerra Flames belast met commerciële zaken. Suiveer is woonachtig in Bedum en Financieel Directeur bij de Effektief Groep in Groningen. Het bestuur heeft er vertrouwen in dat met de komst van Suiveer verder gewerkt kan worden aan de realisatie van de ambities uit het Ambitieplan 2020. De komst van Suiveer betekent dat het bestuur de komende periode ook zal gebruiken om de taken te herverdelen.

Jenny Waning is volleyballiefhebster en heeft in Roden een eigen bedrijf, Snow & Co. Tot voor kort was ze teamcoördinator Assen Beweegt bij de gemeente Assen. Als projectleider bij het EK Beachvolleybal onder 23 jaar heeft Waning veel ervaring opgedaan in de samenwerking met de volleybalbond Nevobo. Verder is ze bestuurslid van de Stichting Snikkerun, een hardloopevenement in Haulerwijk. De 42-jarige Waning woont in Haulerwijk en gaat zich bij Abiant Lycurgus bezig houden met de coördinatie van pr, communicatie en events. Onder het laatste vallen bijvoorbeeld Europese wedstrijden of sponsorbijeenkomsten. Waning wil haar passie voor volleybal graag combineren met een actieve rol binnen STG.

De in de Groninger sportwereld niet onbekende Theo Sikkema gaat zich bezighouden met media en informatievoorziening in de rol van perschef. De 45-jarige Sikkema is al geruime tijd actief als freelance sportjournalist. Daarnaast is hij perschef bij de internationale wielerkoers Olympia’s Tour. Op basis van zijn journalistieke ervaring, zijn contacten in de sportwereld en topsport in Groningen willen ondersteunen, kwam het bestuur bij de in de stad Groningen woonachtige Sikkema uit. Sikkema zal zich naast het onderhouden van de contacten met de media richten op het verder professionaliseren van de externe communicatie aangaande Abiant Lycurgus.

In een eerder stadium is Marcel van Delden al begonnen als bestuurslid sport en maatschappij. De 52-jarige Van Delden woont in Assen en speelde in de jaren tachtig en negentig een aantal jaren voor Lycurgus. In het dagelijks leven houdt Van Delden zich bezig met het verwerven van management en projectmanagement opdrachten.

Het bestuur van STG hoopt u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd en is blij om met de komst van Jack Suiveer, Jenny Waning en Theo Sikkema de organisatie een impuls te kunnen geven.

Deel op Social Media
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin