Wie bewust leeft, kiest bewust

Menzis haar maatschappelijke betrokkenheid en visie op een duurzamere gezondheidszorg maakt de samenwerking met Energy Valley Topclub vanzelfsprekend. In de missie en groeistrategie van Menzis staan de mens en maatschappelijke betrokkenheid centraal. Duurzaamheid staat bij Menzis hoog op de agenda.

Duurzaam werken betekent voor Menzis en Energy Valley Topclub dat keuzes niet alleen gebaseerd zijn op het hier en nu, maar ook op de toekomst.
Duurzaamheid is voor Menzis veel meer dan alleen ‘groen’. Het betekent voor Menzis vooral ‘kwaliteit van leven’. Om dat te bereiken hebben Menzis en Energy Valley Topclub de handen ineen geslagen.

Bedrijven die hun verantwoordelijkheid nemen voor een duurzamere wereld hebben de toekomst omdat:
•    Medewerkers trots willen zijn op hun maatschappelijk betrokken bedrijf;
•    Partners zich verantwoordelijk voelen voor de hele keten waarin zij opereren;
•    Klanten steeds vaker bewust kiezen voor een eerlijk en schoon bedrijf. Bij Menzis kun je nu net zo bewust voor een zorgverzekering kiezen.

Wat betekent dit voor de medewerkers van de aangesloten bedrijven van de Energy Valley Topclub?
•    Medewerkers krijgen 8% korting op de basis verzekering en 10% korting op aanvullende paketten, al verzekerd voor  € 87,86
•    Menzis kent geen medische selectie, iedereen is welkom.

Om de noemer ‘Samen Duurzaam naar de Top’ verder vorm te geven willen we ook echt deze aanbieding tot een gezamenlijk succes maken!

Menzis stelt Energy Valley Topclub een bedrag beschikbaar voor elke medewerker die zich aansluit bij het collectief van Energy Valley Topclub. Op deze manier kunnen we gezamenlijk gezondheid/duurzaamheidsprojecten organiseren die direct effect hebben op medewerkers, zoals de Run for Green.

Ga naar www.menzis.nl/stapover en vul je collectiviteitsnummer in:  56915 en bereken jouw voordeel!

Deel op Social Media
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin