Zeven Groninger topsportclubs slaan handen wederom ineen voor Topsportmaand

Groningen, Topsportstad van Nederland. Na twee succesvolle edities van de Energy Valley Topsportmaand, slaan de bij Energy Valley aangesloten topsportclubs ook dit jaar de handen ineen om de Energy Valley Topsportmaand te organiseren. Een maand waarin het voor de Groninger sportliefhebber mogelijk is om voor een aantrekkelijke prijs de sporten voetbal, basketbal, volleybal, hockey, ijshockey en korfbal te bezoeken. De topsportmaand duurt, vanwege het grote aantal topsportclubs in Groningen, in de praktijk bijna twee maanden. Sportliefhebbers kunnen daarom bijna wekelijks genieten van sport op het hoogste niveau.

De topsportclubs FC Groningen, Donar, Abiant Lycurgus, GIJS, Nic., HC Groningen en Keijser Capital Martini Sparks bieden een gezamenlijke Passe Partout aan, waarmee de Groninger sportliefhebber toeschouwer kan zijn van onderstaande wedstrijden.

* helaas is het niet meer mogelijk om een kaart voor de topsportmaand aan te schaffen.*

De Topsportmaand is in gezamenlijkheid georganiseerd om de Topclubs en de fans dichter bij elkaar te brengen. Een prachtige kans om nog meer van Sport te genieten in dé Sportstad van Nederland! Kom jij ook?